Kövess minket!
  
     

Munkavédelmi ellenőrzések és azok legfontosabb szempontjai

Munkavédelmi ellenőrzések és azok legfontosabb szempontjai
2014, június 5.

Akik céget, vállalkozást vezetnek, és sok munkavállalóért felelnek, mindig tisztában kell lenniük azzal, hogy ellenőrzik, minden megfelel-e a munkavédelmi előírásoknak, sokszor olyankor, mikor a legkevésbé számítanak rájuk, ezért mindig tiszta lelkiismerettel ébredjenek fel, és lépjenek be cégük kapuján, tudva, hogy az Önök vállalkozásában minden rendben van!

Készítse fel alkalmazottait munkavédelmi képzésekkel, bizonyosodjon meg arról, hogy minden dolgozója tisztában van a vonatkozó szabályokkal és teendőkkel. A szállító és tárolóeszközök kiváló minőségéről is gondoskodjon, tartsa be a leírásokat! A munkagépekről is győzködjön meg, hogy megfelelően működnek, és ügyeljen az egyéni eszközökre is!

Amennyiben veszélyes anyagokkal is foglalkozik, kifejezetten ügyeljen az előírásokra, és kösse dolgozói lelkére azoknak lelkiismeretes felügyeletét. Készítsen időbeosztást a takarító személyzetről és az időpontokról, valamint figyeljen arra, hogy illetéktelenek ne mehessenek be olyan helyekre, ahol veszély érheti őket, vagy gondot okozhat az ott tartózkodásuk.

Gondoskodjon még a biztonsági jelek és magyar feliratok látható elhelyezéséről: ha mindent rendben talál, semmi akadálya nincs a munkavédelmi ellenőrzés pozitív végkimenetelének.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube