Kövess minket!
  
     

Mit csinálhat egy munkavédelmi ellenőr?

Mit csinálhat egy munkavédelmi ellenőr?
2014, június 5.

Aki céget, vállalkozást vagy gyárat vezet, mindig legyen tisztában azzal, hogy bármikor meglátogathatja egy szakember és munkavédelmi ellenőrzést végezhet a cége, vállalkozása egész területén, beleértve a munkaterületet, az étkezőt és a mosdókat is.

Miután megbizonyosodott arról, hogy mindenki megkapta a szükséges munkavédelmi oktatást, és mindent rendeltetésszerűen használnak, érdemes tudnia, mit is tesz egy munkavédelmi ellenőr, ha a vállalkozását látogatja meg, annak céljából, hogy megbizonyosodjon, minden rendben van.

A felügyelő általában jegyzőkönyvet készít, tanúkat hallgat meg, ha úgy gondolja, tevékenységet, foglalkoztatást, továbbá bizonyos rosszul használt eszközzel való munkát is megtilthat. Amennyiben valamit nem megfelelőnek talál, a helyszínen döntést, határozatot hozhat, ha szabálysértést észlel, akár bírságot is kiszabhat.

Bizonyosodjon meg vállalkozása szakszerűségéről, hogy elkerülje a negatív kimenetelű munkavédelmi ellenőrzést!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavedelmielleno˜rzes1
Munkavédelmi ellenőrzések és azok legfontosabb szempontjai

Akik céget, vállalkozást vezetnek, és sok munkavállalóért felelnek, mindig tisztában kell lenniük azzal, hogy ellenőrzik, minden megfelel-e a munkavédelmi előírásoknak,...

Close