Kövess minket!
  
     

A munkavédelmi technikusokról

A munkavédelmi technikusokról
2014, június 5.

A munkavédelmi technikus szakmát OKJ-s  képzés keretein belül megszerezheti, és átfogó munkavédelmi ismereteket szerezhet akár hét hónap alatt. Munkavédelmi technikusként egyszerre képviselheti a munkavállalók és a munkaadó érdekeit.

A munkavédelmi technikusok képzésük során jogi, igazgatási és eljárási ismereteket is elsajátítanak, valamint megismerik a munkavégzés különböző folyamatainak biztonságos lebonyolítását, az esetleges balesetek elhárításának, valamint a károk enyhítésének szakszerű alapjait, és képesek a megszerzett ismeretanyagot más munkavállalók számára hatékonyan továbbadni.

Segítenek a biztonságos munkahely kialakításában, amely hosszú távon a cég termelékenységét is elősegítheti, hiszen az egészséges, biztonságos munkakörnyezet kitűnő motivációt jelenthet minden munkavállaló számára. Munkavédelmi technikus alkalmazásával ezen kívül a jogszabályi követelmények is könnyebben betarthatók, és az esetleges új munkafolyamatok munkavédelmi szempontból könnyebben tervezhetővé válnak.

Szerezzen emelt szintű szakképzést a munkavédelem dinamikusan fejlődő területén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavedelmitechnikus1
Mi is csinál egy munkavédelmi technikus?

A munkavédelmi törvény előírásainak betartása – részben az ellenőrzések számának növekedése okán is – mára kiemelten fontossá vált minden munkaadó számára, és...

Close