Kövess minket!
  
     

A munkavédelmi oktatásról

A munkavédelmi oktatásról
2014, június 5.

munkavédelmi oktatás a munkaadó védelme is egyben. Már az interneten is rengeteg ingyenesen letölthető munka- és tűzvédelmi oktatási csomagot találhatunk, így ha kihasználjuk a kínálkozó lehetőségeket, csökkenthetjük a munkabalesetek lehetőségét, elkerülve ezzel a súlyos bírságokat.

Sok munkaadó gondolja azt, hogy nincs szüksége munkavédelmi oktatásra, hiszen például az irodai munka véleménye szerint nem minősül veszélyesnek, ám a Munkavédelmi Felügyelőség az ilyen hozzáállást súlyos büntetések kiszabásával „jutalmazza”, ezért célszerű az oktatás megtartását szakemberre bízni, és ezt megfelelően dokumentálni.

Napjainkban már arra is lehetőség van, hogy a munkavédelmi szakember – a megkereséstől számított negyvennyolc órán belül – a helyszínen megtartsa a szükséges előadást, de meg lehet szerezni a szükséges ismereteket például az interneten keresztül is, és ebben az esetben egy online munka- és tűzvédelmi vizsga letétele ellenében juthat hozzá a munkaadó a feladat elvégzését igazoló oktatási naplóhoz.

Felelős munkaadóként gondoljon munkavállalói biztonságára!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavedelmikepzes2
A munkavédelmi képzésekről általánosságban

A munkavédelmi képzés segítséget nyújt a munkavédelem minden érintett területén; legyen szó önmaga, vagy munkatársai biztonságos munkavégzésének biztosításáról. Az emelt szintű szakképzések egyik...

Close