Kövess minket!
  
     

A munkavédelmi képzésekről

A munkavédelmi képzésekről
2014, június 5.

Amennyiben kedvezményes OKJ-s tanfolyamot keres munkavédelem témakörben, akár cége részére szeretne munkavédelmi oktatást, több különböző képzési helyszínen érhető el a munkavédelmi képzés, akár részletfizetési lehetőséggel is.

2011. május elsejétől életbe lépett az új Munka Törvénykönyve, mely alaposan átformálta a kisebb-nagyobb vállalkozások dolgozóinak munkavédelemre vonatkozó előírásait, ezzel egyidejűleg új slágerszakmákat is teremtett, a munkavédelmi technikusét, valamint a tűzvédelmi előadóét.

 Emelt szintű szakképzés keretein belül ezen szakmák ismeretanyaga az ország több különböző pontján is elsajátítható, csupán a megfelelő OKJ-s munkavédelmi tanfolyamon kell részt venniük az érdeklődőknek.  Ennek feltétele csak annyi, hogy a jelentkező érettségivel rendelkezzen, valamint átessen a szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgán.

A tanfolyamok rendszerint néhány – általában hét – hónap alatt elvégezhetők, ráadásul a képzés a késő délutáni, valamint hétvégi tanulmányi órák adta lehetőségekből adódóan akár munkahely mellett is elvégezhető.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavedelmielleno˜rzes2
Mit csinálhat egy munkavédelmi ellenőr?

Aki céget, vállalkozást vagy gyárat vezet, mindig legyen tisztában azzal, hogy bármikor meglátogathatja egy szakember és munkavédelmi ellenőrzést végezhet a...

Close