Kövess minket!
  
     

A munkavédelmi képzésekről általánosságban

A munkavédelmi képzésekről általánosságban
2014, június 5.

A munkavédelmi képzés segítséget nyújt a munkavédelem minden érintett területén; legyen szó önmaga, vagy munkatársai biztonságos munkavégzésének biztosításáról. Az emelt szintű szakképzések egyik új slágere az OKJ-s munkavédelmi tanfolyam!

Köszönhetően annak, hogy ezek a tanfolyamok OKJ-s keretek között zajlanak, így a megszerzett végzettséget széles körben elfogadják, megkönnyítve ezzel a munkakeresés sokszor hosszúra nyúló folyamatát.

Ráadásul a munkavédelmi technikus, valamint a tűzvédelmi előadó képzés kitűnően kombinálható, a két tanfolyam elvégzése jelentősen növelheti esélyeit a munkaerőpiacon.  Emellett a munkavédelmi szakemberek tovább bővíthetik ismereteiket olyan  rokon szakmák tanulmányozásával, mint például a biztonságszervező, vagy az építési műszaki ellenőr.

OKJ-s képzésről lévén szó, ha Önnek ez az első szakmája, a képzés költségét is megspórolhatja, de más esetben is vannak lehetőségek kedvezmények érvényesítésére, például részletfizetésre, vagy a tanfolyam díjának üdülési csekkel történő rendezésére.

Amennyiben érdeklődik a munkavédelem iránt, érdemes részt vennie munkavédelmi képzésen, melynek keretein belül számos hasznos ismerettel gazdagodhat.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavedelmikepzes1
A munkavédelmi képzésekről

Amennyiben kedvezményes OKJ-s tanfolyamot keres munkavédelem témakörben, akár cége részére szeretne munkavédelmi oktatást, több különböző képzési helyszínen érhető el a munkavédelmi képzés, akár részletfizetési...

Close